Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığına Çiçek atandı


ADIYAMAN (A.A) - Adıyaman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Yasin Çiçek atandı.
     Adıyaman Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, YÖK Genel Kurulu tarafından Adıyaman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Yasin Çiçekin atandığı belirtildi.
     Adıyaman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesine Dekan olarak atanan Yasin Çiçekin 24 adet uluslararası, 8 ulusal hakemli dergilerde makalesi, 13 adet sunulmuş bildirisinin bulunduğu ve şimdiye kadar iki doktora tez danışmalığını bitirmiş olup, iki doktora tez danışmalığına ise devam ettiği bildirildi.
    
     -Sağlık Sen 17. Kuruluş yıl dönümü-
    
     Sağlık Sen Adıyaman Şube Başkanı Abdulkadir Bozan, kuruluşlarının 17. kuruluş yıl dönümü nedeniyle basın açıklaması yaptı.
     Bozan, yaptığı açıklamada, 1995 yılında Memur-Senin kurucu Genel Başkanı Mehmet Akif İnanın gösterdiği hedeflerle yola çıkan Sağlık-Senin, hizmet sendikacılığı yürüyüşü ile öncü rolünü sürdürme kararlılığı içinde hareket ettiğini belirtti.
     Sağlık ve sosyal hizmet kolunda çalışanların çağdaş koşullarda çalışma ortamlarına ve haklarına kavuşması mücadelesinin yanı sıra, üyelerinin çağın değişen koşulları içinde gelişen ihtiyaçlarını öngörebilen ve bu doğrultuda sendikal politika üretebilen bir sendikacılığı yerleşik hale getirmek için çalıştıklarını dile getiren Bozan, bilgi çağının teknolojik imkanlarını en üst düzeyde kullanarak gerçekleştirecekleri donanımlarla, üyelerine sendikal hizmetlerin en etkin ve hızlı şekilde ulaşmasını sağlayacaklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER