Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -Adıyamanlı güreşçi Türkiye ikincisi oldu


ADIYAMAN (A.A) - Adıyamanlı güreşçi Şerif Doğan, Çorumda düzenlenen Türkiye Serbest Güreş Şampiyonasında 32 kiloda Türkiye ikincisi oldu.
     Adıyaman Gençlik Spor Kulübünde güreş eğitimi alan ve Adıyamanı temsil eden Şerif Doğan 32 kiloda 14-15 yaş arası düzenlenen Türkiye Serbest Güreş Şampiyonasında derece yaparak madalya aldı.
     Ata sporu olan güreş dalında dereceye giren sporcuyu tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, yaptığı yazılı açıklamada, şunları kaydetti:
     Adıyamanda tüm spor dallarında lisanslı ve dereceye giren sporcu sayısının arttığını görüyoruz. Ben Adıyamanı temsil eden ve katıldıkları müsabakalarda derece elde eden tüm sporcularımızı kutluyor, Türkiye Serbest Güreş Şampiyonasında Türkiye ikincisi olan genç sporcumuz Şerif Doğanın başarılarının devamını diliyorum.
    
     -Yaz okulları açılıyor-
    
     Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yaz döneminde farklı branşlarda ve farklı yaş kategorilerinde eğitim verilmek üzere spor yaz okulunun açıldığı bildirildi.
     Yapılan açıklamada, 16 farklı branşta konusunda uzman antrenörlerce eğitim verileceği ifade edilerek, şu bilgiler verildi:
     Yaz okulu bünyesinde Atıcılık, Atletizm, Basketbol, Boks, Eskrim, Futbol, Halter, Güreş, Jimnastik, Judo, Karate, Kort Tenisi, Okçuluk, Tekvando ve Yüzme branşlarında kurslar açılmıştır. Tamamen ücretsiz olan kurslara kayıt için başvuru formu, 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi verilmesi yeterli olacaktır. Yaz Spor Okullarına kayıt yaptırmak için, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne şahsen başvuru yapmak gerekiyor.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER