Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -Okullararası kros şampiyonası yapıldı


ADIYAMAN (A.A) - Adıyamanda okullararası kros şampiyonası yapıldı.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 4 kategoride yapılan yarışmalara merkez ve ilçelerde 39 okuldan 300 öğrenci katıldı. Yarışmalar sonucunda yıldız kızlar kategorisinde Pınar Karahan, genç kızlar kategorisinde Aslı Adalı, yıldız erkek kategorisinde Esat Yetim ve genç erkek kategorisinde ise Halil Çetin birinci oldu.
     Yıldız kızlar kategorisinde Zeynep Turgut Ortaokulu, genç kızlar kategorisinde Anadolu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi, yıldız erkek kategorisinde Kahta Yahya Kemal Ortaokulu, genç erkeler kategorisinde Anadolu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi takım halinde birincilik elde etti.
     Yarışmalar sonunda yapılan ödül töreninde konuşan Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bahri Altun, yarışmalara çok yetenekli öğrencilerin katıldığını belirterek Adıyamanda son yıllarda sporda kalitenin biraz daha arttığını belirtti.
     Daha sonra dereceye giren öğrencilere ve okullara kupa ve madalyaları verildi.
    
     -Okullararası voleybol şampiyonası sona erdi
    
     Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen 2012-2013 eğitim ve öğretim yılı Yıldız Kız ve Yıldız Erkek Voleybol Şampiyonası, final maçlarıyla sona erdi.
     Adıyaman Anadolu Öğretmen Lisesi Spor Salonu oynanan maçlar sonunda Yıldız Kızlar kategorisinde birinciliği Kahta Hacıbey Orta okulu, ikinciliği Gölbaşı Savran Orta Okulu, üçüncülüğü ise Besni Dumlupınar Orta Okulu elde etti.
     Yıldız Erkekler kategorisinde ise Besni Yoldüzü Ortaokulu birinci, Küçük Hasancık Ortaokulu ikinci ve Kahta Hürriyet Ortaokulu üçüncü oldu.
     Final maçlarının ardından düzenlenen ödül törenle dereceye giren okullara ödülleri verildi.
    
     Muhabir: Mehmet Fatih Aslan
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER