ADASO Başkanı Sürenkök:

ADASO Başkanı Sürenkök: -İş dünyasında kadınların etkinliğinin artması sevindirici


ADANA (A.A) - Adana Sanayi Odası (ADASO) Başkanı Sadi Sürenkök, son yıllarda kadınların iş dünyasında etkinliğinin artmasının sevindirici olduğunu bildirdi.
     ADASOdan yapılan yazılı açıklamaya göre, Uluslararası İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Derneği (BPW) Adana Başkanı Esra Özden, yöneticiler Neşe Televi, Banu Hallıoğlu, Ayça Katlav, Sezi Dağdemir ve Derya Yaman, Sadi Sürenkökü ziyaret etti.
     Sürenkök, girişimci kadınların sayısının artması ve örgütlenmelerde görev almalarına destek olmayı sürdüreceklerini belirterek, Kadın girişimcilerin kendi aralarında işbirliği ve dayanışma ortamı yaratarak, bir yanda mevcut kadın girişimcilerin varlığını güçlendirmek, diğer yanda kadın girişimci sayısını artırmak ve böylelikle kadınların iş dünyasındaki statülerini sağlamlaştırmak hedefleri doğrultusunda, bu tür örgütlenmelerin büyük katkısı olacağına inanıyorum dedi.
     BPW Adana Başkanı Esra Özden de, girişimci iş kadınlarının artmasına yönelik projelerde Adana Sanayi Odasının desteğini isteyerek, Dünya iş kadınlarıyla bir taraftan ticaret yaparken diğer taraftan Adananın tanıtımına katkı sağlayacağız diye konuştu.
     Ziyarete Adana Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Yürütme Kurulu Başkanı Çiğdem Akça, üyeler Pakize Koç, Serap Baltacı, Nilgün Ürün, Emine Ürün ve Derya Gökçukur da katıldı.
    
     Muhabir: Ali Güreli
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber ADASO Başkanı Sürenkök: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER