ADASODAN Emniyet Müdürü Gürkana ziyaret

ADASODAN Emniyet Müdürü Gürkana ziyaret


ADANA (A.A) - Adana Sanayi Odası (ADASO) Yönetim Kurulu Başkanı Sadi Sürenkök ve Meclis Başkanı Ahmet Kardeşler, Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkanı ziyaret etti.
     ADASOdan yapılan açıklamaya göre, Gürkan ziyarette yaptığı konuşmada, Adananın güvenlik algısı sorunu bulunmadığını ve kentteki tüm kurumlarla işbirliği yapmak istediklerini belirtti.
     Herkesin mutlu olacağı, güvenlikli bir Adana için herkesin görüşünü ve desteğini almaları gerektiğini ifade eden Gürkan, Mutlaka herkes üzerine düşen sorumluluğu almalıdır. Daha güvenlikli bir Adanayı el birliğiyle yaratmalıyız dedi.
     Gürkan, Adanadaki kaçak yapılaşma ve çarpık kentleşme nedeniyle çıkmaz ve dar sokaklar olduğunu dile getirerek, Evlerin birbirine bitişik olması, polisin hareket yeteneğini kısıtlayarak olaylara müdahaleyi zorlaştırıyor, güvenlik açısından da kentsel dönüşüme acilen ihtiyaç var diye konuştu.
     Sürenkök ise, huzur ve güvenliğin toplumun vazgeçilmezleri arasında bulunduğunu belirterek, Sanayiciler olarak güvenlikli ortamın sürmesi için üzerimize düşen sorumluluğu almaya, bu konuda katkı ve desteği vermeye hazırız ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber ADASODAN Emniyet Müdürü Gürkana ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER