Adapazarının düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıl

Adapazarının düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıl dönümü -Cumhurbaşkanı Gül: En değerli hazinemiz olan vatan toprakları, yüce Atatürk önderliğinde milletimizin canını hiçe sayarak, vatansever kimliği ve bağımsız yaşama iradesiy


SAKARYA (A.A) - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Adapazarının düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, vatan topraklarının yüce Atatürk önderliğinde, Türk milletinin canını hiçe sayarak, vatansever kimliği ve bağımsız yaşama iradesiyle yazdığı Kurtuluş Destanı ile kazanıldığını belirterek, vatanın her karışının şehitlerin asil kanlarıyla sulandığını bildirdi.
     Cumhurbaşkanı Gül, yayımladığı mesajda Türk milletinin vatan topraklarını koruma pahasına canla ve başla mücadele verdiğini kaydetti.
     Cumhurbaşkanı Gül, bildirdi:
     Sakarya ilimizin kurtuluşunun yıl dönümünü kutluyorum. En değerli hazinemiz olan vatan toprakları, yüce Atatürk önderliğinde milletimizin canını hiçe sayarak, vatansever kimliği ve bağımsız yaşama iradesiyle yazdığı Kurtuluş Destanı ile kazanılmış her karışı şehitlerimizin asil kanlarıyla sulanmıştır. Milletimiz, ülkesi için canı pahasına mücadele veren şehit ve gazilerinin mirasına sahip çıkacak, birlik ve beraberliğini koruyacak, Atatürkün büyük özverilerle kurduğu ve bizlere emaneti olan Türkiye Cumhuriyetini tüm kazanımlarıyla yaşatacaktır.
     Bu anlamlı günde, cumhuriyetimizin kurucusu Atatürkü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyorum. Sakaryalı vatandaşlarımızı, bu milli günümüzde en içten duygularla tebrik ediyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Adapazarının düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER