Adapazarından kısa kısa

Adapazarından kısa kısa -SESOB Başkanı Alişan, Adapazarı Belediye Başkanı Dişliyi ziyaret etti


SAKARYA (A.A) - Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hasan Alişan, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişliyi ziyaret etti.
     Ziyarette bir konuşma yapan Dişli, Adapazarının ticaret konusunda köklü bir geçmişe sahip olduğunu ve esnaflık kültürünün eksi tarihlere dayandığını anlattı.
     Dişli, esnafların gelişimi açısından sosyal faaliyetlerin yapılması gerektiğini vurgulayarak, SESOBun böyle sosyal anlamda şehre değer katacak faaliyetlerde bulunması bizleri mutlu eder. Bu konuda her zaman esnafa destek vermeye hazırız dedi.
     SESOB Başkanı Alişan da esnaf adına yapmayı planladıkları kültür ve sosyal faaliyetlerde Dişliden destek istedi.
     Alişan, Esnaf arkadaşlarımızla hazırladığımız sosyal ve kültürel projelerimiz var. Ramazan ayında ve sonrasında esnafla ilgili eğitim seminerleri düzenleyeceğiz. Eylül ayında bir festival yapmayı düşünüyoruz. Bu nedenle temel maksadımız bu tür etkinliklerde şehrin tüm aktörleriyle birlikte çalışmak diye konuştu.
    
     -Belediye personeline erzak dağıtımı yapıldı-
    
     Adapazarı Belediyesinde çalışan personellere erzak yardımı yapıldı.
     Belediyede işçi, memur ve sözleşmeli personel olarak çalışanlara yönelik düzenlenen erzak dağıtım törenine katılan Belediye Başkanı Süleyman Dişli, tüm çalışanların Ramazan ayını kutladı.
     Ramazan ayının, birlik ve beraberlik dönemi olduğunu vurgulayan Dişli, Dostluk ve kardeşlik duygularının arttığı Ramazan ayı hepimize hayırlı olsun ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Adapazarından kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER