Adanaspor Teknik Direktörü Eriş:

Adanaspor Teknik Direktörü Eriş: Medical Park Antalyaspordan Sedat Ağçay ile anlaştık


ADANA (A.A) - PTT 1. Lig takımlarından Adanasporun teknik direktörü Levent Eriş, Emre Toraman, Ali Zorlu, Bülent Kocabeyden sonra, Medical Park Antalyaspordan Sedat Ağçay ile anlaştıklarını bildirdi.
     Eriş yaptığı yazılı açıklamada, son olarak Medical Park Antalyaspordan Sedat Ağçayı kadrolarına kattıklarını belirterek, şunları kaydetti:
     Transferin son günlerinde hareketli saatler yaşandı. Emre Toraman, Ali Zorlu, Bülent Kocabeyden sonra Sedat Ağçay ile anlaştık. Akşam saatlerinde Adanada olacak. Eksik bölgemiz olan orta sahaya alternatifli oyuncuları aldık. Bu isimlerde o bölgedeki sıkıntımızı aşacağımızı düşünüyorum.
     Öte yandan haftayı maç yapmadan geçirecek olan turuncu-beyazlı takımın Cumartesi günü Spor Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor ile özel bir maç yapacağı, saat 19:00da başlayacak olan karşılaşmanın Kamil Ocak Stadında oynanacağı açıklandı.
     Eriş, kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Ediz Bahtiyaroğluna Allahtan rahmet, kederli ailesine ve Eskişehirspor Kulübüne baş sağlığı diledi.
     Edizin futbolculuğunun yanı sıra herkes tarafından sevilen birisi olduğunu belirten Eriş, Duyduğum anda adeta şok geçirdim. Ailesine sabırlar diliyorum. Genç yaşta hayata veda etmesi hepimizi kedere boğdu. Türk futbolunun başı sağ olsun ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık / Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
    
    
     Yayıncı:
<< Önceki Haber Adanaspor Teknik Direktörü Eriş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER