Adanasporda yeni sezon hazırlıkları

Adanasporda yeni sezon hazırlıkları -Kartepe kampını tamamlayan Adanaspor ligde oynayacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarına başladı


ADANA (A.A) - TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor, Kartepe kampının ardından ligde oynayacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarına başladı.
     Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Osman Yereşen tesislerinde yapılan antrenmanların havanın sıcak olması nedeniyle saat 20.30a alındığı belirtildi.
     Adanasporun 25 Ağustos Cumartesi günü 5 Ocak Stadında Şanlıurfaspor ile karşılaşacağı, turuncu-beyazlı takımın aldığı cezadan dolayı maçı kadın ve çocukların izleyebileceği kaydedildi.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş orta sahaya en yakın zamanda gerekli transferleri yapacaklarını belirtti.
     Takımdaki diğer futbolcuların da bu sezon çok farklı bir görüntüde olacağını kaydeden Eriş, takım olarak son derece iyi konumda olduklarını belirterek, Adanaspor tarihi açısından bu sezon çok farklı geçecek. Takımda bütün futbolcularım kariyerleri açısından bembeyaz bir sayfa açtılar. Hepsini yeni transfer olarak görüyorum. Bu birlikteliğin lige yansıyacağına eminim. Gerekli takviyeleri yaparak lige başlayacağız ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Emrah Yorulmaz
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Adanasporda yeni sezon hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER