Adanasporda yeni sezon hazırlıkları

Adanasporda yeni sezon hazırlıkları


ADANA (A.A) - TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor, Kartepedeki yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.
     Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, dün Tavşanlı Linyitspor ile hazırlık maçı yapan turuncu-beyazlı takımın sahadan 2-1 mağlup ayrıldığı belirtildi. Teknik Direktör Levent Erişin maçın ikinci yarısında tüm oyunculara şans verdiği, hafif sakatlığı bulunan Tayfunun maçta yer almayarak takımdan ayrı düz koşu yaptığı kaydedildi. Eriş hazırlık maçının ardından futbolcuları ile değerlendirmeler yaptı.
     Takımın Kartepedeki kampının 10 Ağustos Cuma günü sona ereceği, ardından futbolcuların 13 Ağustos Pazartesi günü toplanarak çalışmalara Adanada devam edeceği vurgulandı.
     Ligin ilk maçını Şanlıurfaspor ile yapacak olan Adanasporun hazırlıklarını Osman Yereşen Tesislerinde sürdüreceği belirtildi.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Adanasporun genç futbolcusu Berk Neziroğulları kampı mutlu bir şekilde tamamladıklarını ve oynanan hazırlık maçlarında eksikliklerin giderildiğini ifade etti.
     Yeni katılan futbolcular ile rekabetin arttığına dikkati çeken Neziroğulları, her açıdan iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini, takımın uyumu ve antrenman performansından hocalarının da memnun kaldığını kaydetti.
    
     Muhabir: Emrah Yorulmaz
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Adanasporda yeni sezon hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER