Adanasporda iç transfer

Adanasporda iç transfer -Turuncu-beyazlı kulüp, Fevzi Özkan ile yeniden anlaştı


ADANA (A.A) - Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor, iç transferde Fevzi Özkan ile anlaşma sağladı.
     Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, öncelikle iç transfer konusunu çözüme bağlamak isteyen turuncu-beyazlı takım, başarılı futbolcu Fevzi Özkan ile yeniden anlaştı.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Fevzi Özkan, bu sezon çok farklı bir tablo çizeceğini ve Süper Lig coşkusunu turuncu-beyazlı forma ile yaşamak istediğini belirtti.
     Sakatlıktan tamamen kurtulduğunu anlatan Fevzi, Geçen yıl sakatlıktan yeni çıktığım için takımıma fazla yararlı olamadım. Sahada takıma katkı sağlama isteği zaman zaman kontrolsüz davranmama ve kart görmeme sebep oldu. Hepsi geride kaldı. Adanasporda bembeyaz bir sayfa açıyorum. Bana desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Bu sezon çok çalışarak takımımın değişmezlerinden olacağım ifadelerini kullandı.
     Adanaspor Basın Sözcüsü Bülent Uzel de Özkana yeni sezonda başarılar diledi.
     Sakatlığının ardından bu sezon Fevzinin takıma daha fazla katkı sunacağını belirten Uzel, Fevzi uzun yıllardır bu formayı giyen bir futbolcumuz. Herkesin hayatında inişli-çıkışlı grafikler yaşanır. Takımda yer alan tüm futbolcularımızın Adanayı en iyi şekilde temsil edeceğinden şüphemiz yok ifadelerine yer verdi.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar / Ali Güreli
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Adanasporda iç transfer Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER