Adana Yapı Müteahhitleri Derneği iftar verdi

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği iftar verdi


ADANA (A.A) - Adana Yapı Müteahhitleri Derneğinin (AYAMDER) verdiği iftara AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan ile Adana Valisi Hüseyin Avni Coş katıldı.
     Seyhan Otelinde verilen iftarda konuşan Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, inşaat sektörünün dünyada en önemli toplumsal gelişmeyi sağlayan temel katma değeri fazla olan sektör olduğunu bildirdi.
     Bu sektörün Adanada daha da güçlenmesi için herkesin çalışması gerektiğini ifade eden Coş, Herkes elini taşın altına koymalı. Mevcut sorun ve sıkıntıların karşılanması hususunun ortaya konulacağına inanıyorum. Bu güzel birlikteliği, dayanışma ve hoş görüyü sağlayan başta AYAMDERin duyarlı Başkanı Murtaza bey olmak üzere yönetim kurulu ve üyelerine teşekkür ediyorum dedi.
     AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, ise Adanada odalar ve sivil toplum kuruluşlarının eskisinden daha çok etkili ve duyarlı olduğunu kaydetti.
     Adanadaki asıl sıkıntının yerel yönetimlerdeki imarla ilgili sıkıntı olduğunu vurgulayan Gürkan, Valimiz de bu konuda çalışma yaptı. Bu da çözülürse Adanamıza hayat veren inşaat sektörü mevcut konumundan daha iyi yerlere gelecektir. Yeni konutlarda önemli gelişmeler var. Bu binaların Mimarisi daha estetik oluyor. Projeye aykırı konut yapılmamasına dikkat edin. Bu sıkıntı sizlere de bizlere de yansıyor diye konuştu.
     Ayrıca Döşeme Mahallesi Valilik civarında yapımı devam eden 14 katlı il emniyet müdürlüğü hizmet binasının uçakların havalimanından yaklaşma-tırmanma yüzeyi kriterlerini ihlal ettiği bu bakımdan da tehlike oluşturduğu yönündeki iddialara da açıklık getiren Gürkan, Konu üzerinde halen bir çalışma yapılıyor. Bu konu, bir şekilde çözülecektir. Kimsenin kuşkusu olmasın dedi.
    
     Muhabir: Emrah Yorulmaz
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Adana Yapı Müteahhitleri Derneği iftar verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER