Adana uyuşturucu operasyonu

Adana uyuşturucu operasyonu -Polis ekipleri, Eskişehire kadar takip ettiği bir kamyonun yedek lastiklerinin içine gizlenmiş 106 kilogram eroin ele geçirdi -Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı


ADANA (A.A) - Adana polisi, Eskişehire kadar takip ettiği bir kamyonun yedek lastiklerinin içine gizlenmiş 106 kilogram eroin ele geçirdi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.
     Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekipleri Vandan İstanbula uyuşturucu sevkıyatı yapılacağı bilgisi üzerine çalışma başlattı.
     Vandan takibe alınan 06 MNC 92 plakalı kamyonun Adana güzergahını değiştirmesi üzerine ekipler takibe devam etti. Polis ekipleri, kamyonu ve ona öncülük eden cipi Eskişehirde durdurdu. Ekipler kamyonda yaptıkları aramada iki yedek lastik içerisine paketler halinde gizlenmiş toplam 106 kilogram eroin ele geçirdi.
     Ekipler, kamyon sürücüsü Ersin U. (31) ile cipteki T.C. (46) ve kuzeni F.Cyi (37) gözaltına aldı. T.C. ile F.Cnin sabıkalarının bulunduğu öğrenildi.
     Zanlıların, Adana Emniyet Müdürlüğündeki ifadelerinde suçlamaları kabul etmediği belirtildi.
     İşlemlerinin ardından adliye sevk edilen zanlılardan biri, gazetecilerin uyuşturucu satıp çocukları zehirlediği iddialarıyla ilgili sorusuna Doğrudur. Evet suçlamaları kabul ediyorum diye cevap verdi. Zanlı, neden uyuşturucu satıcılığı yaptığı sorusu üzerine ise Canım öyle istiyor dedi.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık / Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Adana uyuşturucu operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER