Adana polisinden fuhuş operasyonu

Adana polisinden fuhuş operasyonu -Adana, Niğde, Gaziantep ve Hatayda eş zamanlı düzenlenen operasyonda 4ü kadın 17 kişi gözaltına alındı


ADANA (A.A) - Adana, Niğde, Gaziantep ve Hatayda fuhuş amaçlı suç örgütüne yönelik eş zamanlı düzenlenen operasyonda 4ü kadın 17 kişi gözaltına alındı.
     Alınan bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Rusya ve Gürcistandan getirdikleri kadınları para karşılığı ilişkiye zorladıkları belirlenen fuhuş amaçlı organize suç örgütüne yönelik çalışma başlattı.
     Yaklaşık 3 aylık istihbarat ve teknik çalışmaların ardından Adana, Niğde, Gaziantep ve Hatayda eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.
     Operasyonda suç örgütünün lideri olduğu belirlenen M.O. ile üyeleri Ç.K, Z.D, H.İ, S.Ö, A.A, İ.T, M.G, A.S, M.Ş.K, Y.Y, İ.K, M.D, K.D, S.D, L.S. ve J.T. gözaltına alındı.
     Soruşturma kapsamında, 4ü yabancı uyruklu 13 kadına da mağdur sıfatıyla işlem yapıldı.
     Suç örgütünün, Rusya ve Gürcistan uyruklu kadınları iş vaadiyle kandırdığı, ailesinden uzakta, maddi sıkıntı içinde olan kadınları fuhşa zorladığı öğrenildi.
     Zanlılar, Fuhuş amaçlı organize suç örgütü kurmak, yönetmek, fuhuş amaçlı insan ticareti yapmak, fuhuş için yer ve imkan sağlamak, fuhşa aracılık etmek suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Adana polisinden fuhuş operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER