Adana İdman Yurdu kadın futbol takımından

Adana İdman Yurdu kadın futbol takımından Başkan Vekili Aldırmaza ziyaret


ADANA (A.A) - Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin Magosa kentinde düzenlenen kadınlar futbol turnuvasında şampiyon olan Adana İdman Yurdu kadın futbol takımı yönetici ve oyuncuları Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmazı ziyaret etti.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aldırmaz, kadınların spor yapmasının önemine değinerek, kadınların spora yönelmesinin ülkeye yeni başarılar getireceğini belirtti.
     Kadın futbolcuların topluma örnek olduğunu ve topluma önemli bir mesaj verdiklerini kaydeden Aldırmaz, Tabi ailelerin desteği de bir o kadar önemli. Biz kızlarımızla iftihar ediyoruz. Daha başarılı olacaklarına da inanıyoruz. Hepimiz bir aileyiz ve ben her zaman yanınızdayım dedi.
     Kazandıkları kupayı Aldırmaza getiren Adana İdman Yurdu Kulübü Başkanı Metin Taylancı da, kendilerine verdiği destekten dolayı kupayı Aldırmaza hediye etmek istediklerini ifade etti.
     Teknik Direktör Adnan Avcı ise kadın futbolunun çok önemli olduğunu belirterek, Bugünün futbolcuları yarın anne olacaklar ve futbolu seven çocuklar yetiştirecekler. Bu nedenle kızlarımızın spor yapması çok önemli. Ayrıca tüm sporcularımız sizi de baba gibi görüyorlar diye konuştu.
    
     Muhabir: Emrah Yorulmaz
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Adana İdman Yurdu kadın futbol takımından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER