Adana Demirspor seyircisini taşıyan

Adana Demirspor seyircisini taşıyan şoförlerden Vali Coşa teşekkür


ADANA (A.A) - Adana Demirspor seyircisini Denizlideki maça götüren şoförler, paralarını alma konusunda kendilerine yardımcı olan Adana Valisi Hüseyin Avni Coşa teşekkür ziyaretinde bulundu.
     Seyahat acentesi sabibi Celal Haktanır, bir grup şoförle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, paralarını alamadıkları için zor durumda kaldıklarını ve Vali Coşdan yardım istediklerini belirterek, Coşun devreye girmemesi halinde şoförlerin paralarını almalarının mümkün olmadığını kaydetti.
     Taraftarları taşımak için toplam 128 aracın kullanıldığını, bunlardan 35inin ücretinin ödenmediğini ifade eden Haktanır, kalan 112 bin liranın tahsil edilmesiyle sorunun çözüldüğünü ifade etti.
     Vali Coş da, şoförlere Demirspora yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür ederek, Demirsporu sevdiğiniz için bunu yaptınız. Normalde şoförler parasını peşin alır. Güzel bir başarı elde edildi, buradaki payınız büyük dedi.
     Hatalardan ders alıp birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesi gerektiğini söyleyen Coş, Demirsporu Süper Lige çıkarma hesabı yapmalıyız, başka hesaplar peşinde olmalıyız şeklinde konuştu.
     Adana Demirspor ile Fethiye Spor arasında Denizlide oynanan maça Demirspor seyircisini taşıyan şoförler, hak ettikleri ücretin bir kısmını alamamış bunun üzerine devreye giren Vali Coş firma sahiplerine kalan ücretin ödenmesine aracılık etmişti.
    
     Muhabir: Zekeriya Kaya
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Adana Demirspor seyircisini taşıyan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER