Adana Demirsporda Torku Konyaspor maçı hazırlıkları

Adana Demirsporda Torku Konyaspor maçı hazırlıkları


ADANA (A.A) - PTT 1. Lig takımlarından Adana Demissporun, Torku Konyaspor maçı hazırlıklarının sürdüğü bildirildi.
     Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, yarın 5 Ocak Stadında saat 20.00da oynanacak Adana Demirspor - Torku Konyaspor karşılaşmasında yoğunluk yaşanmaması için stat kapılarının 17.30dan itibaren açılacağı, biletlerin ise 13.00dan itibaren stat gişelerinde satışa sunulacağı belirtildi.
     Adana Demirspor Kulübü Basın Sözcüsü İzzettin Turgut, sahalarında çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirterek, Stat girişlerinde maç öncesi yığılmaların yaşanmaması açısından kapıları karşılaşmadan 2.5 saat önce açacağız. Böylelikle tüm taraftarlarımız girişlerde sıkıntı yaşamayıp rahat bir şekilde maçımızı izleyebilecekler ifadelerini kullandı.
     Turgut, şenlik havasında geçecek olan Torku Konyaspor karşılaşmasında tüm taraftarları yanlarında görmek istediklerini de kaydetti.
     Öte yandan Turgut, yönetim kurulunda istifalar olduğu yolunda çıkan söylentilerin kesinlikle doğru olmadığını ifade etti.
     Turgut, Altyapı Sorumlusu Suat Kızıldağın görevinden istifa etmediğini, yurt içi ve dışı programları nedeniyle sadece altyapıdaki imza yetkisini Başkan Önder Serine bıraktığını belirterek, şunları kaydetti:
     Bu tür haber ve söylentilerle yönetim kurulumuz ve takımımız yıpratılmak isteniyor. Buna kesinlikle izin vermeyeceğiz. Bundan böyle kulübümüzün resmi internet sitesi ve yönetim kurulumuzun açıklamaları dışında yanlış, asılsız ve taraflı haber yapanlara karşı hukuki yönden işlem başlatacağız.
     Bu arada mavi-lacivertli takım Torku Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürürken, yapılan antrenmanı yönetim kurulu hep birlikte izledi.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Adana Demirsporda Torku Konyaspor maçı hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER