Adana Büyükşehir Belediyesinden öğrencilere danışmanlık hizmeti

Adana Büyükşehir Belediyesinden öğrencilere danışmanlık hizmeti


ADANA (A.A) - Adana Büyükşehir Belediyesi ile İstanbul Aydın Üniversitesi, üniversite adaylarının doğru ve bilinçli tercih yapmalarını sağlamak için ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyor.
     Büyükşehir Belediyesi Basın Bürosundan yapılan açıklamaya göre, İstanbul Aydın Üniversitesi Adana ve Doğu Akdeniz İletişim Temsilcisi Mehmet Emin Yetkinlioğlu, Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle, öğrencilerin doğru ve bilinçli tercih yapmalarını sağlamak amacıyla ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti sunduklarını belirtti.
     Atatürk Parkı içerisindeki 75. Yıl Sanat Galerisinde başlayan danışmanlık hizmetinin 3 Ağustos Cuma gününe kadar devam edeceğini belirten Yetkinlioğlu, Adananın dışında Türkiye genelinde 51 noktada öğrencilere aynı hizmeti sunduklarını vurguladı.
     Adanalı tüm öğrencilerin ücretsiz tercih hizmetinden yararlanmaları için çağrıda bulunan Yetkinlioğlu, Üniversite adaylarının, geleceklerini etkileyecek olan tercih döneminde doğru tercihin nasıl yapılması gerektiği konusunda tecrübeli akademisyenler ve rehber öğretmenlerimiz ücretsiz hizmet vermektedir. Bu konuda bizlere destek veren Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Zihni Aldırmaza teşekkür ediyoruz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber Adana Büyükşehir Belediyesinden öğrencilere danışmanlık... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER