Adanadaki cinayet

Adanadaki cinayet -Aralarında husumet bulunan iki grubun kavgasında ölen gencin kardeşiyle 4 yakını, cinayet zanlılarına suikast hazırlığında oldukları iddiasıyla yakalandı -Özel harekat ekiplerinin de katıldığı operasyonda 1 e


ADANA (A.A) - Adanada aralarında husumet bulunan iki grubun kavgasında ölen gencin kardeşiyle 4 yakını, cinayet zanlılarına suikast hazırlığında oldukları iddiasıyla yakalandı.
     Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, husumetli iki grubun kavgasında pompalı tüfekle vurularak öldürülen F.Çnin (24) kardeşi H.Çnin (20) 4 yakınıyla, cinayet zanlıları E.B, A.Ö. ile T.Bye yönelik suikast hazırlığında olduğu bilgisine ulaştı.
     Ekipler, H.Çnin Meydan Mahallesindeki evine sabah saatlerinde operasyon düzenledi. Özel harekat ekiplerinin de katıldığı operasyonda 1 el bombası, 1i dürbünlü 4 av tüfeği ve bir tabanca ele geçirildi.
     Gözaltına alınan H.Ç. ve yakınları S.E.(19), D.Ö. (27), E.Ş. (34) ve S.Y. (52) işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
     Şüphelilerin, cinayet zanlılarını taşıyan polis aracının önüne el bombası attıktan sonra kargaşa ortamında E.B, A.Ö. ve T.Bye silahla ateş açmayı planladıkları iddia edildi.
     Aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada F.Ç. ölmüş, olayla ilgili gözaltına alınan biri F.Çnin yakını 4 zanlı adliyeye sevk edilmişti.
    
     Muhabir: Yusuf Koyun / Ömer Yıldız / Anıl Bağrık
     Yayıncı: İsa Sansar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER