Adanadaki Kalkınmada Bölgesel Dinamikler sempozyumu

Adanadaki Kalkınmada Bölgesel Dinamikler sempozyumu -ADSİAD Başkanı Sönmez, sempozyumun gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti


ADANA (A.A) - Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) Başkanı Süleyman Sönmez, 2. Kalkınmada Bölgesel Dinamikler Sempozyumunun gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
     Sönmez, yazılı açıklamasında, 1-2 kasımdaki sempozyuma ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
     Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonunun sempozyumunun ADSİAD ve Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) ile ortaklaşa Adanada düzenlendiğini bildiren Sönmez, şunları kaydetti.
     Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmazın katıldığı sempozyuma ulusal ve uluslararası düzeyde akademisyen, öğretim üyesi, bilim ve iş insanları, ilçe belediye başkanları, sivil toplum örgüt yöneticileri, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ilgi gösterdi. Şehir ayrımcılığına düşmeden önce Çukurova diyebilmek önemli. Küreselleşen pazar ve rekabet şartları içinde yerel değil ulusal, hatta uluslararası düşünebilmeliyiz. Makro ölçekte düzenlenen sempozyum, ekonomik ve sosyal gelişimin bölgesel olarak düşünülmesi açısından son derece önemli. Bu bağlamda Çukurova olarak 26 kalkınma ajansı, Kalkınma Bakanı ve değerli panelistler ile iş dünyası temsilcilerinin bir araya geldiği organizasyona ev sahipliği yapmaktan ayrıca gurur duyduk.
     Sempozyumun gerçekleşmesinde destek olan başta Sayın Valimiz, Sayın Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz, Çukurova Üniversitesi Rektörümüz, Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreterimiz, odalarımızla birlikte tüm kurum ve kuruluşlara, ADSİADın değerli yönetim kuruluna ve iki günlük yoğun tempoda bizleri yalnız bırakmayan tüm basın mensuplarına teşekkür ediyorum.
    
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Adanadaki Kalkınmada Bölgesel Dinamikler sempozyumu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER