Adanada kentsel dönüşüm çalışmaları

Adanada kentsel dönüşüm çalışmaları -Seyhan Belediye Başkanı Öztürk, GEDAŞ Genel Müdürü Bayraktara teşekkür plaketi verdi


ADANA (A.A) - Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürkün, kentsel dönüşüm ve yenileme projesinde, çalışmaların süratli şekilde sonuçlanmasında gösterdiği gayret ve performans nedeniyle Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi (GEDAŞ) Genel Müdürü Mustafa Bayraktara teşekkür plaketi verdiği bildirildi.
     Seyhan Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Öztürk, Başbakanlık TOKİ iştiraki olan Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi (GEDAŞ) Genel Müdürü Mustafa Bayraktarı makamında kabul etti.
     Öztürk, Adana tarihindeki ilk kentsel dönüşüm çalışmasında kendileriyle yaptığı işbirliğine ve bu süreçte gösterdiği üstün gayretlerinden dolayı GEDAŞa tüm Adanalılar adına teşekkür ettiğini kaydetti.
     Bayraktar ise Seyhan Belediyesinin Barış ve İsmetpaşa mahallelerinde gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm çalışmasının diğer bölgelerde de örnek gösterildiğini belirterek, Kentsel dönüşüm ve yenileme karar verildiği ilk andan itibaren oldukça zorlu bir süreci aynı azim ve kararlılıkla takibi gerektiriyor. Bu anlamda Seyhanda devam eden kentsel dönüşümdeki asıl başarı her türden riske göğüs gerip bu kararı alan ve projenin uygulama aşamasını birebir takip eden siz ve çalışma arkadaşlarınıza aittir ifadelerini kullandı.
     Bu arada, Seyhan Belediyesinin Barış ve İsmetpaşa mahallelerini kapsayan kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmaları günün 24 saati aralıksız şekilde sürdüğü, 3 Ekimde gerçekleştirilen temel atma töreninin ardından hızla yükselen yeni konutlar hak sahipleri tarafından da ilgiyle takip ettiği bildirildi.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber Adanada kentsel dönüşüm çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER