Acıpayam protokolü iftarda buluştu

Acıpayam protokolü iftarda buluştu


DENİZLİ (A.A) - Acıpayam ilçe protokolü, Genç Esnaf Tüccar İşadamı ve Sanayiciler Derneği (GETİSAD) tarafından verilen iftarda bir araya geldi.
     Acıpayam Kapalı Pazaryerinin ikinci katında gerçekleşen etkinliğe Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar, Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Dağ, CHP İlçe Başkanı Durmuş Çağdaş, HAS Parti İlçe Başkanı Yüksel Sürücüoğlu, GETİSAD Başkanı Mehmet Elmallı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Duysak, Acıpayam Devlet Hastanesi Başhekimi İlhami Beyaztaş, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Selçuk, il genel meclisi üyeleri Yılmaz Elçin ve Fikret Gümüş, daire ve kurum amirleri ile kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.
     Kaymakam Uğur Kalkar, iftar sonrası yaptığı konuşmada, Bugün GETİSAD tarafından verilen iftar yemeğine daire ve kurum amirlerimizle birlikte katılarak vatandaşlarımızla birlikte iftar açtık. Bu tür etkinlikleri önemsiyoruz. Çünkü tanışma ve kaynaşma açısından önem arz ediyor. Bu etkinliğe başarılı bir şekilde yürüten tüm yetkililere teşekkür ederim dedi.
     GETİSAD Başkanı Mehmet Elmallı da, Geleneksel hale getirdiğimiz iftar çadırımızda bu yıl 9. defa bir araya geliyoruz. Mülki amirlerimiz ve siyasi parti temsilcilerimiz ile vatandaşlarımızın bir arada iftar açması güzel bir olay. Hoşgörü ve kaynaşmanın güzel bir örneğini yaşadık. Katılan herkese teşekkür ediyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Ramazan Alkan / Mustafa Dermencioğlu / Senem Yazıcı
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Acıpayam protokolü iftarda buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER