ABYB Genel Kurul İstişare toplantısı Denizlide

ABYB Genel Kurul İstişare toplantısı Denizlide yapılacak


DENİZLİ (A.A) - Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Genel Başkanı Salih Ergül, ABYB Genel Kurul İstişare toplantısının hafta sonu Denizlide yapılacağını söyledi.
     Ergül, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiyede faaliyet gösteren birçok birlik ve federasyonun aksine genel merkezini Ankara yerine Denizlide kuran birliklerinin, her türlü zorluğa rağmen Denizlide kalmaya çalıştığını belirtti.
     Birliğin, Türkiye genelinde örgütlenmesini sürdürdüğünü ifade eden Ergül, şöyle dedi:
     "Gazete, televizyon, radyo, şair, yazar, ozan gibi basın yayın ve mesleki sektörde hizmet üreten, çalışan ve idareciler ile medya temsilcilerini içinde barındıran, Türkiyenin tek örgütlü birliği konumundaki ABYB hızla ilerliyor. 27 ilde temsilciliği ve şubesi bulunan ABYB, Denizlide kalmayı sürdürüyor. Denizlide, 13 Nisan 2013 Cumartesi günü 27 şube başkanı ve il temsilcisinin katılacağı istişare toplantı gerçekleştireceğiz. Denizli Gazeteciler Cemiyetinde yapılacak olan ABYB Genel Kurul İstişare toplantısı sektörümüz için önemli bir fırsat olacaktır. Türkiyenin değişik illerinden gelecek olan temsilci ve başkanlarımız ile son günlerde yaşanan gelişmeler ve ülke gündemi ile ilgili mesleki sorunları, sıkıntıları masaya yatıracağız."
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu / Zeynep Hoşgörür
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber ABYB Genel Kurul İstişare toplantısı Denizlide Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER