ABD Büyükelçiliği Siyasi Bölüm Temsilcisi

ABD Büyükelçiliği Siyasi Bölüm Temsilcisi Cardwellden AK Parti Konya İl Başkanlığına ziyaret


KONYA (A.A) - ABD Büyükelçiliği Siyasi Bölüm Temsilcisi Adam Cardwell, AK Parti Konya İl Başkanlığını ziyaret etti.
     AK Parti Konya İl Başkanvekili Beyazidi Bestami İnan, ziyarette yaptığı konuşmada, Cardwelle teşkilat ve parti çalışmaları hakkında bilgi verdi.
     AK Partinin dünyanın en büyük sivil toplum organizasyonu ifade eden İnan, teşkilat olarak her zaman sahada, vatandaşla birlikte olduklarını ifade etti.
     Türkiyeyi kucaklayan bir partiyiz diyen İnan, şunları kaydetti:
     Asla bir bölgecilik ya da ayrımcılık düşünmeyiz. Çalışmalarımıza da asla ara vermedik. Bu sayededir ki seçimlere en hazır parti AK Partidir. AK Parti sadece Türkiyede değil, tüm dünyada örnek alınan ve model olan bir partidir. Milletimizin bu teveccühü, elbette AK Parti Hükümetimizin ülkeye yaptığı hizmet ve yatırımlarla paraleldir.
     Cardwell ise Türkiye ve AK Partiyi daha yakından görmek, çalışmalar hakkında bilgi almak için Türkiyede olduğunu söyledi.
     AK Partinin iktidar başarısını, Türkiyede yaptığı hizmetler, yeni düzenlemeler ve Avrupaya model olan projelerle taçlandırdığını bildiren Cardwell, Bu başarı elbette sadece Türkiyede değil tüm dünyada ilgiyle takip edilen ve merak edilen bir husus. Ben de bu konuda daha fazla bilgi almak için il teşkilatınızı ziyarete geldim. Gönüllülük esasına göre ve oldukça disiplinli çalışma anlayışınıza hayran kaldım. Bu başarınızın haklılığını bir kez daha gösteriyor ifadelerini kullandı.
     Ziyarette, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Mustafa Yazlık, Mustafa Varol, Mustafa Dündar ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Küçük de bulundu.
    
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber ABD Büyükelçiliği Siyasi Bölüm Temsilcisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER