ABDli öğretmen Müslümanlığı seçti

ABDli öğretmen Müslümanlığı seçti -Adanada özel bir kolejde öğretmenlik yapan Barbara Ann Lawrence, düzenlenen törenle Müslüman olup, Şahika adını aldı


ADANA (A.A) - Adanada özel bir kolejde öğretmenlik yapan ABDli Barbara Ann Lawrence, Çukurova Müftülüğünde düzenlenen törenle Şahika adını alıp, Müslüman oldu.
     İl Müftülüğünden yapılan açıklamaya göre, Çukurova İlçe Müftüsü Abdullah Demir nezaretinde Barbara Ann Lawrence, kelimeişehadet getirerek Müslüman oldu. İhtida merasiminde ilçe vaizleri Zeki Uyanık ve Fadime Taş şahit olarak hazır bulundu.
     İlçe Müftüsü Demir, İslamiyeti seçen Lawrenceye dini konularda bilgiler verip, Müslüman olmuş birinin geçmiş günahlarının af olunarak annesinden yeni doğmuş bir bebek gibi tertemiz olacağını söyledi.
     Özel bir kolejde öğretmenlik yapan Lawrence, kendi rızasıyla İslamiyeti seçtiğini, bu kararından dolayı da son derece mutlu olduğunu belirterek, İslamı araştırırken, insana verilen değeri, sevgiyi, ahlakın ve yardımlaşmanın önemini ve güzelliklerini gördüm. Bundan da çok etkilendim. Araştırmamda İslamda çok güzel şeyler buldum, içim huzurla doldu. Allaha çok şükürler olsun ki Müslümanlığı bana mübarek üç ayların başlangıcında nasip etti. Dileğim ve temennim benden başka insanların da bu dinle müşerref olmasıdır ifadelerini kullandı.
     Lawrenceye İngilizce Kuran-ı Kerim, dini kitaplar hediye edildi ve İhtida Belgesi verdi.
     (KUT-İSA)
<< Önceki Haber ABDli öğretmen Müslümanlığı seçti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER