ABDli ekonomist Nouriel Roubini Adanaya geliyor

ABDli ekonomist Nouriel Roubini Adanaya geliyor


ADANA (A.A) - Kriz kahini olarak tanınan ABDli ekonomist Nouriel Roubininin Çukurova Genç İşadamlarının (Çukurova GİAD) organizasyonuyla Adanaya geleceği bildirildi.
     Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, yazılı açıklamasında, Roubininin ekonomi ve iş çevreleri tarafından çok önemli isim kabul edildiğini belirterek, 15 Kasımda gerçekleşecek programın bu anlamda büyük önemi taşıdığını kaydetti.
     Davetli 500 kişinin katılacağı programda makro ekonomi, Avrupa ekonomisi ve Türkiye ekonomisi konu başlıklarının konuşulacağını bildiren Sakarya, Global ekonominin ve gelişmelerin ülke ekonomisini ve gündemini fazlasıyla etkilediği bu günlerde önümüzdeki günlerde mevcut gelişmeler ışığında iş çevrelerini ekonomik açıdan nelerin beklediği merak edilmektedir ifadelerini kullandı.
     Toplantının ekonominin nabzının tutulmasının yanı sıra Adananın tanıtımı açısından da büyük önemi bulunduğuna dikkat çeken Sakarya, şunları kaydetti:
     Yapacağımız bu programa ülkemizde yatırıma, ekonomiye yön veren Türkiyenin her yerinden önemli iş adamlarımız, CEOlar ve genel müdürler, ekonomi ile ilgili tüm bakanlarımız, müsteşarlarımız ve müsteşar yardımcılarımız bu programa davetlidir. Amacımız böylesi önemli ve nitelikli bir misafir grubuyla konuğumuzu dinleyip bilgilenmek, Adanada böylesi güzel işlerin yapılabildiğini tüm Türkiyeye gösterebilmektir. Bu toplantı Adana için tarihi bir fırsat olacaktır.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber ABDli ekonomist Nouriel Roubini Adanaya geliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER