AA muhabirine ödül

AA muhabirine ödül -Karayolları ve Trafik Güvenliği Haftası kapsamında İzmirde düzenlenen yarışmada AAdan Ayten Aydın Şaşkın, fotoğraf dalında ödül aldı


İZMİR (A.A) - İzmirde, Karayolları ve Trafik Güvenliği Haftası kapsamında düzenlenen basın yarışmasında AA muhabiri Ayten Aydın Şaşkın, fotoğraf dalında ödül aldı.
     Karayolları ve Trafik Güvenliği Haftası açılış töreni Sabancı Kültür Merkezinde yapıldı. İzmir Vali Yardımcısı Mustafa Erdoğan, törende yaptığı konuşmada haftanın amacının toplumu bilinçlendirmek, trafik kurallarına uyulmasını sağlamak ve kazaları en aza indirmek olduğunu belirtti.
     Törende odalar ve diğer sivil toplum kuruluşları tarafından seçilen yılın en başarılı 8 şoförüne, ilköğretim okulları arasında düzenlenen resim yarışmasında derece alan öğrencilere ve basın mensupları arasında fotoğraf ve haber kategorilerinde düzenlenen yarışmada dereceye girenlere ödülleri verildi.
     Basın yarışmasında Haber dalında Sabah gazetesinden Sezen Özsavrangil birinci, DHAdan Taylan Yıldırım ikinci, Yeni Asırdan Fatih Şendil üçüncü oldu.
     Fotoğraf dalında Habertürkten Mehmet İnmez birinciliği, Sabahtan Ceyhan Torlak ikinciliği, AAdan Ayten Aydın Şaşkın da üçüncülüğü elde etti.
     Umuda uzanan el rumuzlu eseriyle fotoğraf dalında 3. olan AA muhabiri Ayten Aydın Şaşkına ödülünü İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay verdi.
     (SER-BAH-EHK)
<< Önceki Haber AA muhabirine ödül Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER