AA Kastamonu Bölge Müdürlüğünün açılması

AA Kastamonu Bölge Müdürlüğünün açılması -Karabük Valisi Küçük: Bölgede ciddi, dürüst, tarafsız ve güvenilir habercilik artık kurumsal bir yapıya ulaşmıştır -Zonguldak Valisi Ayyıldız: AA iyiyi, kaliteyi ve haberde her ş


KASTAMONU (A.A) - Kastamonu Bölge Müdürlüğünün hizmet vereceği Karabük, Zonguldak ve Bartının valileri ile Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, Anadolu Ajansıyla (AA) ilgili değerlendirmede bulundu.
     Karabük Valisi İzzettin Küçük, AA muhabirine yaptığı açıklamada, haberin çok önemli olduğunu belirterek, insanların artık sadece yaşadıkları yerle sınırlı kalmak istemediklerini, her şeyden haberdar olmak istediklerini söyledi.
     Doğru, hızlı ve güvenilir haberin çok önemli olduğuna işaret eden Vali Küçük, şöyle konuştu:
     İnsanların bu taleplerini karşılayacak habercilik ihtiyacı AAnın burada bölge müdürlüğü kurmasıyla kurumsal bir yapıya kavuşmuştur. AA, yıllarca bu işi gayet başarılı yerine getirmiştir. Şimdi de bölgemizde 5 ilin bağlı olduğu Kastamonu Bölge Müdürlüğünde ciddi, dürüst, tarafsız ve güvenilir habercilik artık kurumsal bir yapıya ulaşmıştır. Müdürlüğün her ilde temsilcilerinin olması da ayrı bir öneme sahiptir. Çünkü toplumdan gelen haberleri ve değerlendirmeleri doğru almak isteriz. Bizim de değerlendirmelerimiz ya da vermek istediğimiz mesajların doğru gitmesini bekleriz. Böyle bir kurumun bölgeye çok ciddi katkı yapacağına inanıyorum.
     Küçük, AAnın zihin karışıklığını, haber karmaşasını ve bilgi kirlenmesini engelleyecek önemli bir halka olduğuna inandığını kaydetti.
    
     -İyi ki AA var-
    
     Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız da AA Kastamonu Bölge Müdürlüğünün açılışına katılmanın gururunu yaşadığını belirtti.
     Bölge müdürlüğünün hayırlı olmasını dileyen Ayyıldız, şöyle devam etti:
     Kastamonuya kurulmakla beraber Zonguldak, Bartın, Karabük ve Çankırıya da hizmet verecek bir bölge müdürlüğü kuruldu. Haberlerle her zaman iç içe olan yöneticileriz. Yaygın ve yerel basının her bölgede temsilcileri bulunuyor. Ama biz öyle durumlar oluyor ki hengamenin içinde İyi ki AA var diyoruz. Çünkü AA iyiyi, kaliteyi ve haberde her şeyden önce doğruluğu şiar edinmiş, kendini kanıtlamış bir kurumumuzdur. AA denilince doğru ve güvenilir haber akla gelir. Hayat devam ettikçe inşallah AA da varlığını sürdürür ve güzel haberleriyle bizleri buluşturur.
     Bartın Valisi İsa Küçük de Kastamonunun Kurtuluş Savaşı sırasında cephanelerin Anadoluya sevk edilmesi gibi çok özel bir görevi yerine getirdiğini, AAnın da zaferlerin habercisi olduğunu belirterek, AA ile Kastamonunun kentte tekrar güçlü şekilde bir araya gelmesinin anlamlı olduğunu kaydetti.
     KÜ Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın ise Kastamonu Bölge Müdürlüğünün hayırlı haberlere imza atacağını bildiğini ifade ederek, AAnın cumhuriyetten bile eski tarihi geçmişe sahip kurum olduğunu söyledi.
     AAnın devlet, millet ve cemiyet hayatında önemli bir yeri olduğunu belirten Aydın, Ajansın Kastamonuda bölge müdürlüğünü kurması bizleri sevindirdi. Bölgemize hizmet vermesi bizim için ayrı bir mutluluktur. Bölge müdürlüğümüzün başta müdürü olmak üzere bütün çalışanlarına sağlıklı, başarılı, huzurlu bir çalışma hayatı diliyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Sinan Özmüş / Erdinç Aksoy / Ömer Erim Baştimar
     Yayıncı: Hande Cankar
<< Önceki Haber AA Kastamonu Bölge Müdürlüğünün açılması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER