AA Erzurum Bölge Müdürü Kayadan

AA Erzurum Bölge Müdürü Kayadan Palandöken Gazetesine ziyaret


ERZURUM (A.A) - Anadolu Ajansı (AA) Erzurum Bölge Müdürü Zekeriya Kaya, Palandöken Gazetesi sahibi Mehmet Şeneri ziyaret etti.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şener, AAnın son yıllarda önemli çalışmalara imza attığını belirterek, ajansın farklı dillerde yayın yapmasının önemli olduğunu söyledi.
     AA Bölge Müdürü Kaya da ajansın, Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri başta Arapça olmak üzere 5 dilde yayınladığını anımsatarak, bu şekilde Türkiyenin bakışını ve gücünü dünyaya yansıtmada Anadolu Ajansının aracı olduğunu ifade etti.
     Biz de bölgeyi nasıl taşırız, güzel haberi nasıl yaparız bunun kaygısını taşıyoruz. Bu da inşallah güzel şeyler sağlayacaktır diyen Kaya, AAnın belirlenen hedeflere adım adım yaklaştığını vurgulayarak, kentin kültürel ve turizm potansiyelini öne çıkaran haberler yaparak, bölgenin tanıtımına katkı sağladıklarını vurguladı.
     Bölgeden yapılan bazı haberlerin, Arapça ve İngilizce servislerinde çevrilerek farklı ülkelerde yayınlandığını belirten Kaya, Amacımız bölgenin dinamiklerinin öne çıkmasına katkı sağlamak dedi.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber AA Erzurum Bölge Müdürü Kayadan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER