AA Erzurum Bölge Müdürü Kayadan, İl

AA Erzurum Bölge Müdürü Kayadan, İl Genel Meclisine ziyaret


ERZURUM (A.A) - Anadolu Ajansı (AA) Erzurum Bölge Müdürü Zekeriya Kaya, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Taşkesenligili makamında ziyaret etti.
     Taşkesenligil ile bir süre sohbet eden Kaya, Anadolu Ajansının çalışmaları hakkında bilgi verdi. Taşkesenligil, İl Genel Meclisinin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi vererek, her ayın ilk haftasında yapılan meclis toplantılarında, köy ve ilçelere yapılacak hizmetlerin görüşülerek, karara bağlandığını söyledi.
     Yapılan hizmetlerin tamamında vatandaş memnuniyetini gözettiklerini belirten Taşkesenligil, şunları kaydetti:
     Geniş bir alanda yürüttüğümüz hizmet çalışmalarımızda, bütün meclis üyelerimizin gayesi, her zaman daha fazla neler yapabiliriz, köy ve ilçelerdeki halkımızın sosyal alanda sorunlarını daha kısa sürede nasıl çözebiliriz şeklindedir. Yıllardır hizmet gitmeyen veya yeteri kadar hizmeti alamayan köylerimiz var. Meclis üyesi arkadaşlarımız bu tür yerlerde sahada birebir insanlarla görüşerek her ayrıntıyı rapor halinde meclise sunuyor. Gelen ödenek doğrultusunda ihtiyaçlı yerler sene başında belirlenerek, öncelikli yerlerden başlayarak hizmet götürülüyor.
     AA Erzurum Bölge Müdürü Zekeriya Kaya, ziyaret sonunda, İl Genel Meclis Başkanı Taşkesenligile, AAnın hediyelik ürünlerinden armağan etti.
    
     Muhabir: Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber AA Erzurum Bölge Müdürü Kayadan, İl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER