AA çalışanlarının eşlerinden Suriyeliler için kermes

AA çalışanlarının eşlerinden Suriyeliler için kermes -Muğla Ticaret ve Sanayi Odası kermese destek verdi


MUĞLA (A.A) - Anadolu Ajansı (AA) çalışanlarının eşlerinin, Kış geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye kampanyası kapsamında düzenleyeceği kermese Muğla Ticaret ve Sanayi Odası da destek verdi.
     Suriyede yaklaşık iki yıldır devam eden iç savaştan kaçarak zor şartlarda yaşam mücadelesi veren çoğunluğu kadın ve çocuk onbinlerce Suriyelinin yaşadığı drama, AA çalışanları sessiz kalmadı.
     Bir süre önce Suriyeliler için nakdi yardım toplayan AA çalışanlarının eşleri de sığınmacı kadın ve çocuklar için kermes düzenliyor.
     Kermese Muğla Ticaret ve Sanayi Odası 60 kilogram Muğla çam balı ile destek verdi. Kermeste satışa sunulacak ballar paketlenerek kargoyla Ankaraya gönderildi.
     Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, yaptığı açıklamada, sivil toplum kuruluşlarının Suriye konusunda çok duyarlı hareket ettiklerini ve bu tür yardım organizasyonlarının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, Türkiyenin en güzide kurumlarından birisi olan Anadolu Ajansı da bu konuda duyarlılık göstererek kermes düzenledi. Bu kermese biz de çam balı yardımında bulunarak destek vermek istedik dedi.
     Kermes, Ankara Büyükşehir Belediyesinin Kızılaydaki Basın Merkezi Sergi Salonunda 1-2 Martta yapılacak.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AA çalışanlarının eşlerinden Suriyeliler için kermes Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER