AA Bölge Müdürü Coşkun, iletişim öğrencileriyle

AA Bölge Müdürü Coşkun, iletişim öğrencileriyle buluştu


SİVAS (A.A) - Anadolu Ajansı (AA) Sivas Bölge Müdürü Cemal Coşkun, Şehit Üsteğmen Cemalettin Yılmaz Ticaret Meslek Lisesinin Radyo Televizyon, Gazetecilik ve Halkla İlişkiler bölümlerinde eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi.
     Coşkun, öğrencilere mesleki tecrübelerini anlattı. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden mezun olduğunu belirten Coşkun, okulun 2. yılında çalışmaya başladığını söyledi.
     Cemal Coşkun, lisede okuduğu dönemlerde televizyon programlarını izlerken Acaba bir gün ben de oralarda çalışabilecek miyim- diye düşündüğünü, mesleğe başladıktan kısa bir süre, daha önce ekranlardan tanıdığı kişilerle çalışma fırsatı bulduğunu bildirdi.
     Basın sektöründe çalışmanın zorluklarına değinen Coşkun, mesleğin 7 gün 24 saat yapıldığını ve hayatın tamamını kapsadığını vurguladı.
     Coşkun, asıl önemli olanın bu mesleği yapmayı istemek olduğunu dile getirerek, gençlere Hayal kurun, hedef koyun ve bunu gerçekleştirmek için çalışın dedi.
     Mesleğe ilk başladığı dönemde yaşadığı ilginç olaylardan örnekler paylaşan Coşkun, olaylardan ders çıkararak haberciliğin en doğru nasıl yapıldığının öğrenildiğini vurguladı.
    
     -Anadolu Ajansı-
    
     AA Sivas Bölge Müdürü Coşkun, haberleri doğru, tarafsız ve hızlı bir şekilde abonelere ulaştırmanın gayreti içinde olduklarını söyledi.
     Bölge müdürlüğü olarak Sivasın yanı sıra Elazığ, Malatya, Tokat, Erzincan ve Tunceli illerine de hitap ettiklerini dile getiren Coşkun, yerel ve genel her haberi önemsediklerini belirtti.
     Genel Müdür Kemal Öztürkün, göreve gelmesinden sonra AAnın önüne dünyanın en büyük 5 haber ajansı hedefini koyduğunu aktaran Coşkun, bu kapsamda çalışmaların yürütüldüğünü, Balkanlardan Çine, Afrikadan Amerikaya kadar uluslararası anlamda ciddi bir yapılanmanın gerçekleştirildiğini vurguladı.
     Coşkun, daha sonra öğrencilerin sorularını yanıtladı.
    
     Muhabir: Merve Topuz
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber AA Bölge Müdürü Coşkun, iletişim öğrencileriyle Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER