AA Adana Bölge Müdürü Sansardan Kadirli

AA Adana Bölge Müdürü Sansardan Kadirli Kaymakamı Çakmaka ziyaret


OSMANİYE (A.A) - AA Adana Bölge Müdürü İsa Sansar, Kadirli Kaymakamı Necip Çakmakı ziyaret etti.
     Sansar, ziyarette, Anadolu Ajansının 100. yıl vizyonu ve çalışmaları hakkında bilgi vererek, ajans olarak güzel çalışmalara imza attıklarını söyledi.
     AAnın teknolojiyi çok yoğun bir şekilde kullandığını ve 2020 yılında dünyanın en etkili 5 ajansından biri olmayı hedeflediklerini ifade eden Sansar, Anadolu Ajansının güçlü olması devletimiz açısından çok önemli. Ajansımız artık dünya gündemi oluşturmaya başladı. Anadolu Ajansının Arakanda, Somalide Arakanda, Gazzede, Suriyede yaptığı haberler artık dünyanın her yerine servis yapılıyor. AA muhabirimizin başarılı ve güzel çalışması sonucu Kadirlinin sosyal, kültürel ve yaşam haberlerini ulusala taşımanın mutluluğunu yaşıyoruz dedi.
     Kaymakam Necip Çakmak ise Kadirlinin basın yayın organlarında haber yapılmasında önemli katkısı bulunan AA yetikililerine teşekkür etti.
     Çakmak, Kadirlinin cennet gibi bir şehir olduğunu ve insanların çok cana yakın insanlar olduğunu belirterek, şehrin tanıtımının yapılmasına katkıda bulunan basın çalışanlarını kutladı.
     Sansar, ziyaretin anısına Kaymakam Necip Çakmaka AAnın çalışmalarını anlatan fotoğraf albümü ve kitap hediye etti.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber AA Adana Bölge Müdürü Sansardan Kadirli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER