AAnın Rusça test yayına başlaması

AAnın Rusça test yayına başlaması -ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Engin: -Bu, Türkiyenin gelişimi vizyonuna paralel bir adımdır


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin, Anadolu Ajansının (AA) Rusça test yayınına başlamasının, Türkiyenin gelişimi vizyonuna paralel bir adım olduğunu söyledi.
     Yaptığı yazılı açıklamada, AAnın Rusça test yayınına başlamasının, ekonomi ve iş dünyası adına sevindirici bir haber olduğunu dile getiren Aydın, artık kendi potansiyelinin farkında olan Türkiyenin bu yönde önemli adımlar attığını bildirdi.
     Anadolu Ajansının çeşitli yabancı dillerde yayın yapması da bu gelişimin her alanda olması gerektiğinin bir göstergesi niteliğinde olduğunu vurgulayan Engin, şunları kaydetti:
     Ajansın Rusça test yayınına başlaması ve halen 4 olan yayın dilinin zaman içinde 11e yükseltilmesi hedefi, Türkiyedeki fırsatların dünyaya daha fazla duyurulması ve küresel entegrasyonun artması yönünde büyük katkı sağlayacaktır. Rusça yayınına başlayarak 11 yabancı dilde yayın hedefine bir adım daha yaklaşan Anadolu Ajansının yönetici ve çalışanlarını tebrik ediyor, kolaylıklar diliyorum.
    
     Muhabir: Burak Akay / Haluk Yüksel
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber AAnın Rusça test yayına başlaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER