AAnın kuruluşunun 93. yıl dönümü

AAnın kuruluşunun 93. yıl dönümü -AK Parti Bayburt İl Başkanı Elçi: "Anadolu Ajansı çok yaygın bir çalışma ağı oluşturarak tarafsız habercilik ilkeleri doğrultusunda kamuoyunu bilgilendiriyor"


BAYBURT (A.A) - AK Parti Bayburt İl Başkanı Yusuf Elçi, "Anadolu Ajansı çok yaygın bir çalışma ağı oluşturarak tarafsız habercilik ilkeleri doğrultusunda kamuoyunu bilgilendiriyor" dedi.
     Elçi, beraberinde partisinin yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Bayburt Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, Anadolu Ajansı (AA) Bayburt Serbest Muhabirleri Fatih Mehmet Özcan ve Seyfullah Kayayı ziyaret etti.
     AAnın 1920 yılından bu yana önemli bir hizmet verdiğini vurgulayan Elçi, Anadolu Ajansı çok yaygın çalışma ağı oluşturarak tarafsız habercilik ilkeleri doğrultusunda kamuoyunu bilgilendiriyor. Dünyadan ve yurt içinden haberleri anında yayınlayarak insanların bilgilenmelerini sağlıyor. Anadolu Ajansı vizyonunu artırarak kaliteli haberler yapıyor. Bu anlamda Anadolu Ajansının 93. yıl dönümü kutluyor, tam ajans ailesine çalışmalarında başarılar diliyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber AAnın kuruluşunun 93. yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER