AAnın Yılın Fotoğrafı oylaması sona erdi

AAnın Yılın Fotoğrafı oylaması sona erdi -Basın İlan Kurumu Tekirdağ Şube Müdürü Canbey: -AAnın Yılın Fotoğrafıoylaması, örnek alınacak bir çalışma


TEKİRDAĞ (A.A) - Basın İlan Kurumu Tekirdağ Şube Müdürü Mustafa Canbey, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen Yılın Fotoğrafı oylamasının Türkiyede örnek alınacak bir çalışma olduğunu söyledi.
     Canbey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, AAnın kurulduğu günden bu yana Türkiyede örnek habercilik yaptığını ve önemli hizmetlerde bulunduğunu ifade etti.
     AAnın habercilik anlamında dünyanın sayılı ajansları arasında olduğunu belirten Canbey, Sadece Türkiyenin iç kamuoyu değil, dünya kamuoyunda da önemli habercilik başarılarına imza atmış bir kurum olarak Anadolu Ajansını biliyoruz diye konuştu.
     AAnın 5 dilde yayın yaparak kendisini sadece iç habercilik anlamında değil, dünya haberciliği anlamında da geliştirmeye çalışan bir kurum olduğunu dile getiren Canbey, şöyle konuştu:
     Kendisini hızla hem teknolojik açıdan hem de insan kaynakları açısından yenileyen bir kurum olarak Anadolu Ajansı öne çıkmaya başladı. Özellikle son dönemde yaptığı çalışmalar son derece dikkat çekici. Son olarak Yılın Fotoğrafı oylamasını gerçekten takdire şayan bir olay olarak görmek gerekiyor.
     Önümüzdeki dönemde muhtemelen diğer kurumlarımızda da bu çalışmanın örnek alınacağını, özellikle yerel medyada, yerel gazetelerde ve Tekirdağda da örnek alınabileceğini söyleyebiliriz.
    
     Muhabir: Yavuz Karaduman
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber AAnın Yılın Fotoğrafı oylaması sona erdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER