AAdan Valilik ve Emniyet Müdürlüğüne ziyaret

AAdan Valilik ve Emniyet Müdürlüğüne ziyaret


KASTAMONU (A.A) - Anadolu Ajansı (AA)nın yeni Kastamonu Bölge Müdürü Ebubekir Gülüm, Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş ve İl Emniyet Müdürü Sami Usluyu ziyaret etti.
     AA İç Haberler Editör Yardımcılığından Kastamonu Bölge Müdürlüğüne atanan Gülüm, görevinin ilk gününde Vali Bektaş ve İl Emniyet Müdürü Usluyu ziyaret ederek, AAnın 100. Yıl Projesi, yeni açılan yurt içi ve yurt dışı bölge müdürlükleri ve temsilcilikleri hakkında Vali Bektaş ve Usluya bilgiler verdi.
     Gülüm, ziyarette yaptığı konuşmada, ajansın hedefleri doğrultusunda kendilerine çok önemli görevler düştüğünü belirterek, şöyle konuştu:
     Dünyanın ilk 5 ajansı içinde olmak gibi bir hedefimiz var. Kastamonuda da güzel çalışmalar yaparak, Kastamonuyu tanıtıcı haberlerle, şehre en güzel şekilde hizmet vermeye çalışacağız.
     Vali Bektaş ise, Türkiyenin çok hareketli bir ülke olduğunu ifade ederek, Ülkemiz haber anlamında zengin bir ülke. Eğer var olacaksak her şeyin çok iyi işlenmesi gerekiyor. Habercilik sektörüne de bu anlamda önemli görevler düşüyor. Yeni görevinizde başarılar diliyorum dedi.
     İl Emniyet Müdürü Uslu ise, Kastamonunun güzel bir şehir olduğunu aktararak, Umarım Kastamonuda da güzel haberlere imza atarak, şehre katkı sağlarsınız. Yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun diye konuştu.
     Ziyarette Gülüme eşlik eden AA Yurt Haberler Editör Yardımcısı Ömer Erim Baştimar da, Gülümün deneyimli bir gazeteci olduğunu belirterek, Kastamonuda güzel şeyler yapacağına inandığını kaydetti.
    
     Muhabir: Yusuf Çelik
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber AAdan Valilik ve Emniyet Müdürlüğüne ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER