9. Uluslararası Beyşehir Göl Festivali

9. Uluslararası Beyşehir Göl Festivali -Festival kapsamında hayranlarıyla buluşan Rafet El Roman, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı


KONYA (A.A) - Türk pop müziğinin sevilen ismi Rafet El Roman, Beyşehirde devam eden 9uncusu Uluslararası Göl Festivali kapsamında sahne aldı. Ünlü sanatçıyı, çoğunluğunu genç kızların oluşturduğu 10 binin üzerinde hayranı izledi.
     Etkinliğin 6ıncı gününde festival meydanında, seslendirdiği hareketli parçalarla dinleyenlerini coşturan Rafet El Roman, romantik parçalarıyla da sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.
     Programı protokol alanından izleyen ve konser esnasında sahneye çıkan Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, genç sanatçının sahne performansına övgüler yağdırdı.
     Beyşehiri İç Anadolunun meltemi olarak nitelendiren Başıbüyük, ünlü sanatçıya günün anısına bir plaket verdi. Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı da Romana Beyşehirin sembolü olan Taşköprü kabartma tablosu takdim etti. Daha sonra genç sanatçıya bir esnaf tarafından Üzümlü model bir av tüfeği hediye edildi. Taşcı, av tüfeğini esnaf adına Spor amaçlı kullanmak üzere diyerek sanatçıya takdim etti.
     Roman, hediye için teşekkür ederken, av tüfeğini inceledikten sonra namlusunu omzuna alarak asker selamı verdi.
    
     Muhabir: Şeref Yaşar / İbrahim Yozoğlu
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber 9. Uluslararası Beyşehir Göl Festivali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER