80 yaşındaki Mehmet Amcanın buruk bayramı

80 yaşındaki Mehmet Amcanın buruk bayramı -Genç yaşta geçirdiği trafik kazasında sakat kaldığı için hiç evlenmeyen 80 yaşındaki Mehmet Tuna, bayramı yalnız geçirmenin burukluğunu yaşıyor


MALATYA (A.A) - Ramazan Taştaş - Genç yaşta geçirdiği trafik kazasında sakat kaldığı için hiç evlenmeyen 80 yaşındaki Mehmet Tuna, bayramı yalnız geçirmenin burukluğunu yaşıyor.
     Arguvan İlçesi Yazıbaşı Köyünde yaşayan Tuna, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gençken geçirdiği trafik kazasında sakat kaldığı için hiç evlenmediğini belirtti.
     4 kardeşinin 2sinin vefat ettiğini diğer 2 kız kardeşinin de hangi ilde dahi yaşadığını bilmediğini anlatan Tuna, kaymakamlığın ve köy halkının yardımlarıyla geçindiğini söyledi.
     Benim babam devlet, evlatlarım ise köy halkı. Onların sayesinde yaşıyorum diyen Tuna, babasından kalan bir mal varlığı olmadığı için yardımlarla yaşamını sürdürdüğünü kaydetti.
     Tuna, Herkes gibi ben de çoluk çocuk ve kardeşlerimle beraber bir bayram geçirmeyi dilerdim. Kimsem olmadığı için bayramların gelişi beni hüzünlendiriyor. Çünkü bayramlar bana bütün anıları hatırlatıyor diye konuştu.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: J.Jale Durgun
<< Önceki Haber 80 yaşındaki Mehmet Amcanın buruk bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER