8. Cumhurbaşkanı Özalın vefatının 20. yılı

8. Cumhurbaşkanı Özalın vefatının 20. yılı -AK Parti Malatya milletvekilleri Akın ile Öz, mesaj yayımladı


MALATYA (A.A) - AK Parti Malatya milletvekilleri Cemal Akın ve Ömer Faruk Öz, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özalın vefatının 20. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Öz, mesajında merhum Cumhurbaşkanı Özalın hayatını memleketine fedakarca hizmetlerle geçirdiğini belirterek, engin iman sahibi bir vatan sevdalısı olduğuna vurgu yaptı. Öz, açıklamasında şunları kaydetti:
     "Özalı Rahmana uğurlayışımızın 20. yıl dönümünü idrak etmekteyiz. Yaptığı her şeyi şuurlu yapar, adımlarını daima milletinin faydası istikametinde atmaya çalışırdı. Manevi değerlere sımsıkı bağlı bu saygın devlet adamı, geniş ufku ve gelişmeye açık tabiatıyla memleketimizin devletler muvazenesinde hak ettiği yeri alabilmesi için yorulmak bilmeden çalıştı. Beynelmilel pek çok platformda milletimizi şanına layık bir biçimde, ciddiyetle temsil etmeyi başardı."
     Cemal Akın da Özalı ebediyete intikalinin 20. sene-i devriyesinde, saygıyla ve rahmetle andığını kaydetti. Akın, "Ülkemizin değişiminde, kalkınmasında, dünya sahnesine çıkmasında büyük gayretler sarf etmiş, siyasi, ekonomik ve toplumsal alanlarda köklü değişimlere öncülük ederek demokrasi tarihimizde derin izler bırakmıştır. Kişiliği ve davranışlarıyla milletimizin teveccühünü kazanmış merhum Turgut Özal, aziz milletimiz tarafından her zaman hatırlanacaktır. Bu düşüncelerle, vefatının yıl dönümünde merhum Turgut Özalı rahmetle anıyor, ailesine bir kez daha baş sağlığı dileklerimi sunuyorum."
    
     Muhabir: Ensar Özdemir
     Yayıncı: Tuba Karahan
<< Önceki Haber 8. Cumhurbaşkanı Özalın vefatının 20. yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER