8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü -Memur-Sen Bayburt İl Temsilcisi Özbey mesaj yayımladı


BAYBURT (A.A) - Memur-Sen Bayburt İl Temsilcisi Fikret Özbey, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Özbey, mesajda, günümüzde kadınların uğradığı eşitsizlik ve ayrımcılığın halen devam ettiğini, kadınların taleplerinin sürekli gündemdeki yerini koruduğunu belirtti.
     Kadınların uğradığı eşitsizlik, haksızlık ve ayrımcılıkların bir an önce son bulması gerektiğini ifade eden Özbey, şunları kaydetti:
     Memur-Sen olarak sendikacılık anlayışımız, özelde kamu çalışanlarının haklarını korumak ve savunmak genelde ise her türlü haksızlığa karşı mücadele etmek, temel insan hak ve özgürlüklerinden yana taraf olmaktır. Geçen yıl yaptığımız açıklamada, bir sonraki 8 Marta, kadınların sorunlarının çözülmüş olduğunu görerek girmeyi umut ettiğimizi dile getirmiştik. Ancak geçen zaman içinde kadınların sorunlarının devam ettiğini üzüntüyle görmekteyiz. Özel gün ve haftalarda verilen sözlerin afaki olmaması, bu sözlerin hayata geçirilmesi için sorumluluk konumundaki herkesin üzerine düşeni yapması gerekmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, bütün kadınlarımızın gününü kutluyor, şiddetten uzak, engellerden arınmış,kadınların hayatın her alanında hak ettiği şekilde temsil edilmesini diliyoruz.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER