8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü -Eskişehirde saç bakım ürünleri satışından sorumlu bir firma 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel Hangi Kadın Çalışmıyor ki adlı fotoğraf sergisi açtı


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirde saç bakım ürünleri satışından sorumlu bir firma, yaklaşık 15 kuaför salonunda 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel Hangi Kadın Çalışmıyor ki adlı fotoğraf sergisi açtı.
     Firmanın sorumlusu Oğuz Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kadınlar gününe özel olarak düzenledikleri sergiyi toplantı salonları yerine, kadınların çokça vakit geçirdiği kuaför salonlarında açtıklarını belirtti.
     Kılıç, çalışan kadınların fotoğraflarının bulunduğu sergiyi bayan kuaförleriyle birlikte hazırladıklarını ifade ederek, şunları söyledi:
     Türkiyede ilk defa yapılan bir organizasyon, neden fotoğraflar sergi salonu değilde kuaförlerde sergileniyor diyenler oldu. Bayanlara dair yapılan sosyal sorumluluk projelerinin en iyi şekilde yürütülüp, duyurusunun topluma çok iyi bir şekilde yapılacağı yerlerin bayan kuaförleri olduğunu düşündük. Biz bunu bayan kuaförlerine ürün veren bir marka olarak yaptık. Ama önemli kısmı kadının yanında olan bayan kuaförlerin destek vermesiydi. Buradaki amaç kadınların sorunlarının kapalı kapılar arkasında, meclis odalarında veya toplantı salonlarında kalmasının önüne geçmekti. Biz bayanların saç ya da cilt sorunlarını iyi bildiğimiz gibi onların sosyal sorunlarını da çok iyi biliyoruz ve elimizden geldiğince de kadının yanında yer almayı düşünüyoruz.
     Kılıç, konuşmasının ardından fotoğrafların bulunduğu kuaför salonlarını ziyaret ederek orada bulunan kadınlara çiçek hediye etti.
    
     Muhabir: Hicret Özkan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER