8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü -Başmakçı Belediye Başkanı Özcan: -Ülkemizde her alanda başarılı çalışmalar yapan kadınların sayısının artması övünç kaynağımızdır


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Başmakçı Belediye Başkanı Halil Özcan, ülkemizde her alanda başarılı çalışmalar yapan kadınların sayısının artması övünç kaynağı olduğunu bildirdi.
     Özcan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı yayımladığı mesajında, kadınların yaşamın ayrılmaz en önemli parçası olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
     Ülkemizde her alanda başarılı çalışmalar yapan kadınların sayısının artması övünç kaynağımızdır. Dilerim, kadına yönelik şiddet tamamen yok olsun, her alanda her ailede kadın hak ettiği değeri görsün. Çünkü dünyaya yön veren en önemli adamlar, değerli bir kadının elinde yetişmiştir. Henüz dünyada dile getirilmeye bile cesaret edilmezken Atatürk kadınlarımıza hak ettiği değeri vermiş ve seçme seçilme ile medeni kanunda haklarını vermiştir. Ulu Önder Atatürkün dünyada her şey kadının eseridir sözünden yola çıkarak tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.
    
     -Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Erenoğlu-
    
     Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu, hayatı ve dünyamızı güzelleştiren, yaşantımızın her aşamasına katkı sağlayan kadınlara karşı sorumluluklarımızın daima yerine getirilmesi gerektiğini onlara karşı anlayışlı ve şefkatli olunması gerektiğini bildirdi.
     Erenoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı yayımladığı mesajında, inancımızın ve örfümüzün kadının hayatımızdaki konumunu ve haklarını gösterdiğini belirtti.
     Kadınların varlıklarının çok önemli olduğunu ifade eden Erenoğlu, mesajında şunları kaydetti:
     Hayatın devamlılığında büyük vazife gören kadınlarımızın varlıkları bizim varlığımızdır. Hayatı ve dünyamızı güzelleştiren, yaşantımızın her aşamasına katkı sağlayan kadınlarımıza karşı sorumluluklarımızı daima yerine getirmeli, daima anlayışlı ve şefkatli olunmalıdır. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, bize bir kez daha kadınlarımıza saygı ve sevgide kusur etmemizi hatırlatması açısından çok anlamlı ve özel bir gündür. Bu anlamda, tüm kadınların Dünya Kadınlar Günününü kutlarım.
    
     Muhabir: Esma Eser - Mustafa Güngör
     Yayıncı: Mürsel çetin
<< Önceki Haber 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER