8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü


MUŞ (A.A) - AK Parti Muş milletvekilleri Faruk Işık ve Muzaffer Çakar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
     Işık, kutlama mesajında, kadınların, toplumsal yaşamın her kademesinde ve her zaman önemli roller üstlendiğini belirterek, üstün bir fedakarlık duygusu içinde yaptıkları çalışmalarla ülkenin her açıdan kalkınmasında büyük pay sahibi olan kadınların bu özel gününü kutladığını ifade etti.
     Toplumların gelişmişliğinin kadınlarına verdiği değerle ölçüldüğüne değinen Işık, Eğer bir toplum gelişmek veya ilerlemek istiyorsa, felsefesinin temeline insanı, insanın da merkezine her şeyden önce kadını yerleştirmeli. Kadın, bir anne ve şefkat timsalidir ifadelerini kullandı.
     Milletvekili Çakar ise 8 Martın, dünya kadınlarının eşitlik, kalkınma ve huzurlu yaşama özlemlerini ve zihinlerini tazelediğini kaydederek, 8 Mart aynı zamanda üzerimizde emekleri ve hakları olan kadınları, bir kez daha düşünmemiz gereken önemli bir gün. Hayatımızın her anında varlıklarıyla bizleri onurlandıran, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, bizi eğiten, yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızın, hayatımızdaki değerini kelimelerle ifade etmek mümkün değil dedi.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım / Şener Toktaş
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER