8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü -Antalya Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam: -Kadın mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşıdır


ANTALYA (A.A) - Antalya Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, kadının mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşı olduğunu belirtti.
     Sağlam, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, toplumun temelinin aile, ailenin temelinin ise kadın olduğunu vurguladı.
     Kadınların bir anne olarak gelecek nesilleri yetiştirme konusunda gösterdikleri fedakarlık ve çabanın her türlü takdirin üzerinde olduğuna dikkati çeken Sağlam, bu nedenle geleceğe güvenle bakabilmenin kadın ve kadına verilen önemle doğru orantılı olduğunu ifade etti.
     Kadınların tarihin her döneminde devlet ve milletin temelinde, toplumsal hayatın merkezinde yer aldığına işaret eden Sağlam, gelişen teknoloji, yaşam kalitesinin yükselmesi ve eğitim seviyesinin artmasıyla kadınların politikadan sanata her alanda başarılı bir şekilde yer aldığını anlattı. Sağlam, kadınların modern Türkiyenin simgesini ve dinamizmini oluşturduğunun altını çizdi.
     Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak yürütülen bütün çalışmalarda kadınların kendilerine güç vermesini beklediklerini dile getiren Sağlam, şunları kaydetti:
     Kadın mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşıdır. Kadın toplumda anne rolü ile bir köprüdür. Kadın, insanı yetiştiren, eğiten ve onu topluma hazırlayan ilk öğretmendir. Kadın annedir. Anneler, Cennet anaların ayakları altındadır sözü ile kutsiyet kazanmıştır. Yaşamımızın her anında yanımızda bulunan, bizlere desteklerini esirgemeyen fedakar kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyorum.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER