75 yıl sonra mavi kapakla gelen

75 yıl sonra mavi kapakla gelen mutluluk -Osmaniyenin Kadirli ilçesinde, Toplum Destekli Polis tarafından başlatılan mavi kapak toplama kampanyası sonucu temin edilen tekerlekli sandalye, 75 yaşındaki engelli kadının yüzünü güldürdü


OSMANİYE (A.A) - Kadirli İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) ekiplerince başlatılan Bir engellinin hayata tutunabilmesi için destek ol, bir mavi kapak da senden olsun kampanyasıyla elde edilen tekerlekli sandalye, 75 yaşındaki yürüme engelli kadının yüzünü güldürdü.
     Kadirli İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Bürosu öncülüğünde başlatılan, okullarla sivil toplum kuruluşlarının da destek verdiği kampanyada toplanan 250 bin mavi kapak karşılığında alınan tekerlekli sandalye, Yeşiltepe Mahallesinde yaşayan 75 yaşındaki 6 çocuk annesi engelli Kibar Yeşile hediye edildi.
     6 aylıkken sedirden düşerek ayağının kırıldığını, daha sonra yanlış kaynama sonucu sağ ayağının gelişmemesi üzerine kısa kaldığını ve engelli durumuna düştüğünü anlatan Yeşil, 75 yıl sonra tekerlekli sandalye ile yüzünün güldüğünü belirterek, kampanyada emeği geçenlere teşekkür etti.
     Emniyet Müdürü Uğurtan Koray Ayhan da, bu yıl başlatılan mavi kapak toplama kampanyası sayesinde 4üncü tekerlekli sandalyeyi 75 yaşındaki engelli Kibar Yeşile teslim etmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.
     Ayhan, ilçe halkından proje kapsamında büyük destek gördüklerine dikkati çekerek, Toplum Destekli Polis Büro Amirliğimiz öncülüğünde ve vatandaşlarımızın da destekleriyle bu anlamlı kampanyayı hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 4üncü engelli aracımız Kibar hanıma nasip oldu. Kendisinin ve ailesinin mutluluğu bizleri de çok mutlu etti. Kampanyamız, inşallah ilçedeki engelli vatandaşlarımıza katkı sunmaya devam eder. Tüm ekiplerimize ve ilçe halkına bu anlamlı kampanyaya verdikleri destek için teşekkür ediyorum dedi.
     Emniyete mavi kapak desteğinde bulunan Çiğdem Yeşil ise annesinin artık rahatça dışarıya çıkabilecek olmasına çok sevindiğini anlatarak, insanların yüzünü güldürmenin çok önemli olduğu ifade etti.
     Polis ekipleri de hem geri dönüşüme destek, hem de engelli bir vatandaşı sevindirmek adına başlatılan çalışmaya destek verenlere teşekkür ederek, kampanyanın devam ettiğini ve insanların yüzünün gülmesinin kendileri gibi herkesi mutlu ettiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber 75 yıl sonra mavi kapakla gelen Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER