7. Uluslararası Serdivan Yamaç Paraşütü Festivali

7. Uluslararası Serdivan Yamaç Paraşütü Festivali -Festivale Amerika, İran, İngiltere, İspanya, Romanya ve Türkiyeden 60a yakın paraşütçü katılıyor


SAKARYA (A.A) - 7. Uluslararası Serdivan Yamaç Paraşütü Festivali, başladı.
     Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, 400 rakımlı Kırantepede düzenlenen açılış töreninde yaptığı konuşmada, Türkiyenin özellikle, Sakaryanın turizm faaliyetleri açısından tanıtıma ihtiyacı olduğunu, festivalin bu açıdan önemli olduğunu söyledi.
     Festivalin 6 kez düzenlendiğini anımsatan Alemdar, Aksamadan sürdürülmesini ve ilelebet devam etmesini istiyoruz. Şu anda değişik ülkelerden gelen 60 paraşütçünün bölgemizi memleketlerinde tanıtması, turizmimize katkı sağlayacaktır. Böyle organizasyonları düzenlemeye devam edeceğiz. Bu şekilde şehrimizin ve bölgemizin tanıtımını sağlayacağız diye konuştu.
     Açılış konuşmasının ardından Serdivan Belediye Başkanı Alemdar, yamaç paraşütüyle uçtu. Açılış töreni, müzik konseri ve uçuş gösterileriyle sona erdi.
     Amerika, İran, İngiltere, İspanya, Romanya ve Türkiyeden 60a yakın paraşütçünün katıldığı festival, 4 Eylül Salı günü sona erecek.
    
     Muhabir: Enes Duran / Çağrı Turgut
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber 7. Uluslararası Serdivan Yamaç Paraşütü Festivali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER