7. Cemil Alevli Cupta heyecan devam

7. Cemil Alevli Cupta heyecan devam ediyor


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Tenis İhtisas Kulübü (GATİK) tarafından organize edilen Cemil Alevli Cup Womans Tournaments, bu yıl 7. kez gerçekleştiriliyor.
     12 ülkeden 50 civarında sporcunun katıldığı turnuvada sona doğru gidilirken maçların büyük bir çekişme içerisinde geçtiği belirtildi.
     Başhakem Toygar Alagöz, yaptığı açıklamada, turnuvanın başarıyla gerçekleştirildiğini, sıcak havaya rağmen sporcuların yüksek performansla maça çıktıklarını ifade etti.
     TTF hakemlerinden Mustafa Gökhan, Soner Sivri, Haluk Torun, Mehmet Ülker ve Cesur Cingöz tarafından yönetilen maçlarda sporcuların büyük bir çaba gösterdiğini ifade eden Alagöz, şunları kaydetti:
     Gaziantepin gerek Türkiye gerekse dünya genelindeki tanıtımında önemli rol oynayan bu tür turnuvaların, olimpik bir spor dalı olan tenisin gelişmesinde ve olimpiyatlara hazırlanan milli takım oyuncularımızın bu turnuvalarda mücadele azmi kazanmasında önemli rolü vardır. Bu turnuvalar geliştirilmeli ve daha üst kategorilere taşınmalıdır.
     Gaziantep Tenis ve Atıcılık Kulübü (GATAK) Başkanı Nail Bilen de uluslararası turnuvalara ev sahipliği yapmanın ülkelerin olduğu kadar kentlerin de uluslararası arenadaki prestijlerini arttırdığına dikkati çekti. Bilen, 7 yıl önce başlatılan Cemil Alevli Cupa bu yıl ev sahipliği yaptıklarını anımsatarak, şunları kaydetti:
     Mevcut iki kortumuzu müsabakalara açtık ve sporcuların sosyal tesislerimizde ağırlanmasını sağladık. Kardeş kulübümüz GATİKin uluslararası standartlardaki spor ve sosyal tesislerine yeniden kavuşmasını diliyoruz. 7. Cemil Alevli Cup Womans Tournaments başarıyla gerçekleşmesi için biz GATAK olarak üzerimize düşenleri yapacağız. GAÜN ve GATAK kortlarında gerçekleştirilen turnuvanın başarıyla sonuçlanmasını diliyorum.
     7. Cemil Alevli Cup Womans Tournaments finalinde Rus tenisçi Margarita Lazereva ve Özbekistanlı Nigina Abduraimovanın mücadele edeceği bildirildi.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber 7. Cemil Alevli Cupta heyecan devam Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER