7 aylık bebeğin öldürüldüğü iddiası

7 aylık bebeğin öldürüldüğü iddiası -Bartında 7 aylık bebeği öldürdükleri iddiasıyla, anne ve erkek arkadaşının tutuklandığı olayda, 10 yaşındaki çocuğun da yapılan muayenede darp edildiği tespit edildi


BARTIN (A.A) - Bartında 7 aylık bebeği öldürdükleri iddiasıyla, annesi ve erkek arkadaşının tutuklandığı olayda, koruma altına alınan 10 yaşındaki çocuğun da yapılan muayenede darp edildiği belirlendi.
     Ulus ilçesi Kumluca beldesinde birlikte yaşayan Songül Metin (24) ve Mehmet Özkaynakın (34) haber vermesi üzerine, Karanfil Mahallesindeki evlerine giden 112 acil servis ekipleri, Metinin 7 aylık oğlu Yasin Atakan Özdemirin hayatını kaybettiğini tespit etmişti.
     Ulus Devlet Hastanesi morgunda cumhuriyet savcısının nezaretinde yapılan ön otopside, bebeğin vücudunun değişik yerlerinde darp iziyle morluklar görülürken, ceset kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderilmişti.
     Olayla ilgili anne Songül Metin ile aynı evde yaşayan erkek arkadaşı Mehmet Özkaynak, gözaltına alındı.
     Anne Metin savcılıkta verdiği ifadesinde, bebeği banyo yaptırdığı sırada kucağından beton zemine düşürdüğünü ve aynı gece yatağından düşmesi sonucu öldüğünü iddia etmişti.
     Anne Metinin banyoda bebeği yere düşürdüğünü iddia ettiği bebeği aynı gün bir sağlık kuruluşuna getirmediği öğrenilirken, zanlılar, sevk edildikleri mahkemece cinayet iddiasıyla tutuklanarak Bartın Cezaevine gönderilmişti.
     Bu arada aynı evde yaşayan ve ifadesi alınmak üzere savcılığa getirilen Özkaynakın 10 yaşındaki oğlu B.Önün de Kumluca Aile Sağlığı Merkezinde yapılan muayenesinde, darp edildiği ve vücudunun değişik yerlerinde yaralar olduğu tespit edildi.
     B.Ö, babası ve birlikte yaşadığı arkadaşının tutuklanması ardından devlet koruması altına alınırken zanlıların cinayet iddiasının yanı sıra kasten yaralama suçundan da yargılanacakları öğrenildi.
    
     Muhabir: Selim Bostancı
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber 7 aylık bebeğin öldürüldüğü iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER