69 yaşında ölen eşinin anısına, 69

69 yaşında ölen eşinin anısına, 69 öğrenciye harçlık dağıttı -Orhangazili emekli öğretmen Özçelik: Eşimin her yaşı için 1 öğrenciye bayram harçlığı dağıtmak istedik


BURSA (A.A) - Bursanın Orhangazi ilçesinde şehit babası olan bir emekli öğretmen, bu yıl 69 yaşında vefat eden eşinin anısına, 69 ilköğretim öğrencisine 50şer lira bayram harçlığı dağıttı.
     Özel Harekat polisi olan oğlu Oktayı 1991de Güneydoğuda şehit veren, 69 yaşındaki eşini ise Mayıs ayında kaybeden İlhan Özçelik, Milli Eğitimden, ihtiyaç sahibi 69 öğrencinin belirlenmesini istedi.
     İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Aydın Damar ile 11 okulu dolaşıp öğrencilere harçlıklarını dağıtan emekli öğretmen Özçelik, kendisine yardımcı olan eski meslektaşlarına, okul idarecilerine teşekkür etti.
     İlhan Özçelik, belirlenen öğrenci sayısının kendisi için özel bir anlam ifade ettiğini belirterek, Eşim hayattayken birlikte bayram önceleri öğrencilere yardımda bulunuyorduk. Eşim 69 yaşında vefat etti. Onun her yaşı için 1 öğrenciye yardım yapmak istedik. Dolayısıyla da Kurban Bayramı öncesi 69 öğrenciye bu yardımları ulaştırıyorum. Bu tür yardımlar umarım başka iş adamları için de teşvik olur. Yardıma ihtiyaç duyan öğrencilerimize herkesin yardım etmesini bekliyoruz şeklinde konuştu.
    
     Muhabir : Musa Öztürk / Tarık Üzgün
     Yayıncı : Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber 69 yaşında ölen eşinin anısına, 69 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER